Atenció al nadó

Paraules Tendres oferix atenció i estimulació primerenca per a nadons i, a més a més, tres serveis relacionats amb l’atenció al nadó: tractament anticòlic, massatge infantil i baby-signes.
Els tractaments anticòlics van dirigits a nadons de 0 a 5 mesos que patixen episodis de còlics o estrenyiment causats per la immaduresa del seu sistema digestiu. El tractament consta d’un mínim de 3 sessions i la seua eficàcia és del 90% dels casos.

Paraules Tendres oferix periòdicament tallers en grup dirigits a pares/mares amb els seus nadons tant de massatge infantil com de baby-signes. El massatge infantil seguix el programa de l’Associació Internacional de Massatge Infantil (AEMI-IAIM) i estreta els vincles afectius paternofilials.

Els tallers de baby-signes se basen en la metodologia de signes que usen en països com a EEUU i Anglaterra des dels anys 80. Es tracta de signes adaptats a la cognició i motricitat dels nadons a partir dels 6 mesos. El seu ús reduïx la frustració dels xicotets brindant-los l’oportunitat de comunicar-se amb tu abans de que puguen parlar. Està demostrat científicament que l’ús de baby-signes fomenta l’adquisició del llenguatge oral.

Els tres serveis estàn disponibles com a regal de naixement. En la nostra pàgina de facebook, que trobaràs en la secció de Contacte, publiquem les dates de celebració dels pròxims tallers.

No dubtes a demanar-mos informació d’allò que t’interesse.